urbek5


Welkom op het blog van Urbek5.

Dit blog geeft een indruk van onze urbex avonturen.

Wij zijn 4 enthousiaste mensen die graag in oude gebouwen fotograferen en de geschiedenis van deze gebouwen proberen vast te leggen. Vooral industrieel erfgoed is erg intrek. Als je op zo'n locatie bent voel je als het ware wat er is gebeurd in het verleden. Wij gaan er dus ook voor om zo veel mogelijk vast te leggen op de gevoelige plaat.

Urbek5

urbek5 members

urbek5 members

donderdag 29 oktober 2015

Zuid België

Het is weer zover, zaterdagmorgen vroeg en we vertrekken richting België. Een lekkere warme dag hebben we voor de boeg.
De eerste locatie is een gesloten staalfabriek, de weg naar binnen is er een met hindernissen er staan veel beveiligingscamera’s. Een maal binnen is er van de beveiliging niet veel meer te merken. We gaan lekker aan de slag. Tot we op een gegeven moment een auto van de beveiliging voorbij zien rijden. Gelukkig zitten we op de 1e etage. Een lekker gevoel is het niet, vooral ook omdat er op veel machines nog stroom straat. Ze zijn door de week bezig met het ontmantelen van de fabriek. Het lijkt wel of de medewerkers gisteren gewon zijn vertrokken en mandag weer gaan beginnen. Na nog even met een niet zo lekker gevoel te hebben gefotografeerd gaan terug naar de auto.
 

Nog een paar locaties bekeken, het is een moeilijke dag vandaag. We komen bij een kerkje terecht dat de moeite waard is. Hier zijn we nog even bezig. Dan weer verder, helaas geen locatie meer gevonden. Dan op weg naar huis en onderweg even wat eten. Moe maar voldaan komen we weer thuis. 

Groetjes Hetty

Geen opmerkingen:

Een reactie posten