urbek5


Welkom op het blog van Urbek5.

Dit blog geeft een indruk van onze urbex avonturen.

Wij zijn 4 enthousiaste mensen die graag in oude gebouwen fotograferen en de geschiedenis van deze gebouwen proberen vast te leggen. Vooral industrieel erfgoed is erg intrek. Als je op zo'n locatie bent voel je als het ware wat er is gebeurd in het verleden. Wij gaan er dus ook voor om zo veel mogelijk vast te leggen op de gevoelige plaat.

Urbek5

urbek5 members

urbek5 members

donderdag 29 oktober 2015

Heavy Metal O


Een van de grootste locaties die we ooit hebben bezocht met het team. 
Met een andere explorer was ik al 2 keer eerder hier geweest. De eerste keer werd er zelf nog gewerkt en zij we ternauwernood aan de bewaking ontsnapt. Nu is de uitdaging niet zozeer de bewaking maar de hekken met de eindeloze rollen razorwire. 
Het is echt zoeken naar een ingang maar uiteindelijk maar uiteindelijk lukt het toch. We denken ongestoord onze gang te kunnen gaan en dat lukt een heel eind tot we op 2 koperdieven stuiten. We verbergen ons in een ruimte waar zij uitgerekend naar binnen wandelen. Gelukkig hadden we net alle fotospullen ingepakt en liep het met een sisser af. Na een flink aantal uren vertrekken we weer. Onderweg naar huis scouten we nog een beetje en we eindigen zoals altijd bij onze vaste eetstek.Roel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten