urbek5


Welkom op het blog van Urbek5.

Dit blog geeft een indruk van onze urbex avonturen.

Wij zijn 4 enthousiaste mensen die graag in oude gebouwen fotograferen en de geschiedenis van deze gebouwen proberen vast te leggen. Vooral industrieel erfgoed is erg intrek. Als je op zo'n locatie bent voel je als het ware wat er is gebeurd in het verleden. Wij gaan er dus ook voor om zo veel mogelijk vast te leggen op de gevoelige plaat.

Urbek5

urbek5 members

urbek5 members

zondag 31 januari 2016

Maison Bruno

3 oktober 2015


Maison Bruno 
Deze locatie hebben we al eens bezocht, zonder succes overigens. Vanmorgen vroeg op en tóch richting deze locatie gereden. Een behoorlijk stuk rijden, maar dan heb je ook wat!
Dankzij Roel en Hetty konden we deze keer wél naar binnen. Ook al had de tand des tijds in alle hevigheid toegeslagen, tóch waren er sporen die op enig gebruik wezen: een motorzaag in de hal goed onderhouden met de nodige accessoires. Een nieuwe camouflagejas in een van de slaapkamers. Uiteindelijk zijn we ca. 2 uurtjes binnen geweest en hebben er aardige plaatjes kunnen schieten.

Maison de quivres
De voorpret over deze locatie was groter dan de uiteindelijke pret: vele zaken, waaronder de nodige muziekinstrumenten, waren weg. Zelfs de toetsen van de piano waren blijkbaar gejat.
Dat was achteraf eigenlijk wel te verwachten. Je loopt het pand zo maar binnen. De deur stond gewoon open. Geen topper, wél aardig om te bezoeken en foto’s te maken.

Op de terugreis hebben we nog een locatie bezocht maar deze was zeer waarschijnlijk nog (gedeeltelijk) in gebruik.Jos Geomini

Geen opmerkingen:

Een reactie posten