urbek5


Welkom op het blog van Urbek5.

Dit blog geeft een indruk van onze urbex avonturen.

Wij zijn 4 enthousiaste mensen die graag in oude gebouwen fotograferen en de geschiedenis van deze gebouwen proberen vast te leggen. Vooral industrieel erfgoed is erg intrek. Als je op zo'n locatie bent voel je als het ware wat er is gebeurd in het verleden. Wij gaan er dus ook voor om zo veel mogelijk vast te leggen op de gevoelige plaat.

Urbek5

urbek5 members

urbek5 members

donderdag 27 oktober 2011

Belgie

Zaterdag 15-10-2011 was het weer zover. Het is hoogst waarschijnlijk de laatste Urban dit seizoen.
Het weer zit weer mee, fris en zon. We gaan weer vroeg op pad richting Belgiƫ.

De eerste locatie is een vervallen boerderijtje, we konden zo naar binnen lopen. Hier hebben we de eerste foto’s geschoten er lag nog van alles van de huisraad.
Hierna naar de volgende locatie, dit was ook weer een verlaten kasteeltje dit was echt geweldig . hier de ogen uitgekeken en natuurlijk foto’s geknipt.
Je zag steeds weer wat nieuws wat op de foto moest worden vastgelegd. Hier de nodige uren doorgebracht.
Na deze leuke plek naar een andere plaats. Deze was piepklein, een verlaten woninkje. Ook hier was de achterdeur gewoon open. Hier nog wat leuks geknipt.
Op de route terug hebben we na veel gezoek en ondertussen er al drie keer langs gereden nog een bezoekje gebracht aan een klein kasteeltje, hier konden we alleen beneden nog wat knippen
de boven verdieping was te gevaarlijk.
De laatste plek op de route was nog een bijzonder kerkhof wat erg mooi moet zijn als de zon ondergaat we waren net te laat, de zon was al te ver onder toch nog hier wat leuks geknipt.
En toen richting huis we waren allen voldaan en moe .

Als afsluiting van seizoen hebben we bij de chinees nog lekker gegeten.

Toos

Geen opmerkingen:

Een reactie posten